[lkml]   [2005]   [May]   [4]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
Messages in this thread
    SubjectRe: very strange issue with sata,<4G Ram, and ext3
    Just sending out a ping on this.. anyone have any ideas?

    On Friday 29 April 2005 10:45 am, you wrote:
    > On Thursday 28 April 2005 06:48 pm, Alan Cox wrote:
    > > On Iau, 2005-04-28 at 17:16, Rick Warner wrote:
    > > > On these systems, we are getting ext2 errors from the initrd during
    > > > the untarring. Soon after, we start getting seg faults on random
    > > > things (looks like stuff caused by the still running dhcp client), and
    > > > then a continuous stream of segfaults on the restore script itself
    > > > (restore[1]).
    > >
    > > This sounds almost like the pxe/boot code is still using ram that the
    > > kernel has now used (eg the PXE layer or pxe booter forgot to close the
    > > client and
    > > its still DMAing happily into the kernel)
    > This morning, we tried updating to a newer pxelinux (3.07) and had the same
    > results. We then tried using etherboot with a mknbi tagged image and also
    > had the same results. Since we are getting the same problem on 3
    > different motherboards with 2 different network adapters, I have not looked
    > into updating the boot rom on the nics. Should I?
    > What should I look into next? I have attached a serial console log of the
    > system and errors. The slashes and pipes you see are from a spinning bar
    > thing. If you want output that is cleaned up without that, I can provide
    > it.

    Richard Warner
    Lead Systems Integrator
    Microway, Inc
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to
    More majordomo info at
    Please read the FAQ at

     \ /
      Last update: 2005-05-04 21:34    [W:0.046 / U:0.160 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site