lkml.org 
[lkml]   [2005]   [Apr]   [16]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: DRM not working with 2.6.11.5
    On Sat, Apr 16, 2005 at 06:47:13PM +1000, Dave Airlie wrote:
    > >
    > > The AGP and DRM modules load fine, but when xdm starts, I have no
    > > direct rendering.
    > >
    > > The machine is an ASUS A7V8x-x with VIA chipset KT400. The video card
    > > is a Matrox G400 DualHead. I've had the exact same video card working
    > > with different motherboards.
    > >
    > > Here is the only DRM output relevant to AGP/DRM:
    > >
    > > Linux agpgart interface v0.100 (c) Dave Jones
    > > [drm] Initialized drm 1.0.0 20040925
    > > [drm:drm_fill_in_dev] *ERROR* Cannot initialize the agpgart module.
    >
    > You didn't load the agp chipset module..
    > it would be nice if it happened automatically...

    Adam Jackson was looking into this a few days ago by making
    the generic agpgart.o send hotplug events to trigger a load
    of the submodules. If he comes up with something I'll throw
    it at -mm if it looks sane.

    Dave

    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-04-16 18:45    [W:0.019 / U:30.692 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site