lkml.org 
[lkml]   [2005]   [Nov]   [18]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: intel8x0 sound of silence on dell system
    Probably the sound car is muted. you might want to try out the
    alsamixer to unmute the card.

    On 11/18/05, Benjamin LaHaise <bcrl@kvack.org> wrote:
    > Hello all,
    >
    > On trying out head on my workstation, it seems that no sound comes out.
    > The module is getting loaded and the interrupts line for the 'Intel ICH5'
    > is increasing. The RHEL 4 kernel is known to work on this machine. The
    > only output from the driver is below. Any ideas?
    >
    > -ben
    >
    > intel8x0_measure_ac97_clock: measured 51314 usecs
    > intel8x0: clocking to 48000
    > --
    > "Time is what keeps everything from happening all at once." -- John Wheeler
    > Don't Email: <dont@kvack.org>.
    > -
    > To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    > the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    > More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    > Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/
    >
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-11-18 19:01    [W:0.021 / U:2.004 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site