[lkml]   [2004]   [Sep]   [29]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
Messages in this thread
    Subject2.6.9-rc2-mm4 and nvidia 1.0-6111
    The usual patches applied that made it work with -mm3.
    Changed all instances of NV_REMAP_PAGE_RANGE to NV_REMAP_PFN_RANGE and
    nv_remap_page_range to nv_remap_pfn_range in nv.c, nv-linux.h,
    os-agp.c and os-interface.c as redifined in
    The module builds and installs without problems, but on init 5, I get
    thrown back to vt1, /var/log/XFree86.0.log gives the error:-
    (--) NVIDIA(0): Linear framebuffer at 0xD8000000
    (--) NVIDIA(0): MMIO registers at 0xE1000000
    (II) NVIDIA(0): NVIDIA GPU detected as: GeForce FX 5200
    (--) NVIDIA(0): VideoBIOS:
    (--) NVIDIA(0): Interlaced video modes are supported on this GPU
    (II) NVIDIA(0): Detected AGP rate: 8X
    (EE) NVIDIA(0): Failed to allocate config DMA context
    (II) UnloadModule: "nvidia"
    (II) UnloadModule: "vgahw"
    (II) Unloading /usr/X11R6/lib/modules/libvgahw.a
    (EE) Screen(s) found, but none have a usable configuration.

    Fatal server error:
    no screens found
    Any help appreciated, also posted to nvidia forum.

    Sid Boyce .... Hamradio G3VBV and keen Flyer
    =====LINUX ONLY USED HERE=====
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to
    More majordomo info at
    Please read the FAQ at

     \ /
      Last update: 2005-03-22 14:06    [W:0.037 / U:60.320 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site