lkml.org 
[lkml]   [2004]   [Jul]   [10]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
SubjectFW: Mount -o bind strange behaviour
Date

> -----Original Message-----
> From: viro@www.linux.org.uk [mailto:viro@www.linux.org.uk] On
> Behalf Of viro@parcelfarce.linux.theplanet.co.uk
> Sent: Saturday, July 10, 2004 3:50 PM
> To: Massimo Cetra
> Cc: linux-kernel@vger.kernel.org
> Subject: Re: Mount -o bind strange behaviour
>
> No way to tell without at least the contents of your
> /proc/mounts before and after...

This is the output at the moment.

gremo1:~# mount
/dev/md3 on / type ext3 (rw,errors=remount-ro)
proc on /proc type proc (rw)
devpts on /dev/pts type devpts (rw,gid=5,mode=620)
/dev/md1 on /boot type ext3 (rw)
/dev/md5 on /usr/local type ext3 (rw)
/dev/md6 on /home type ext3 (rw)
/dev/md7 on /var type ext3 (rw)
proc on /var/chroot/apache/proc type proc (rw)
/home/www on /var/chroot/apache/home/www type none (rw,bind)
/var/log/www on /var/chroot/apache/var/log/www type none (rw,bind)
/usr/local/lib/php on /var/chroot/apache/usr/local/lib/php type none
(rw,bind) /var/www on /var/chroot/apache/var/www type none (rw,bind)
/usr/lib/locale on /var/chroot/apache/usr/lib/locale type none (rw,bind)
/usr/local/apache/conf on /var/chroot/apache/usr/local/apache/conf type
none (ro,bind) gremo1:~#


gremo1:~# cat /proc/mounts
rootfs / rootfs rw 0 0
/dev/root / ext3 rw 0 0
proc /proc proc rw 0 0
devpts /dev/pts devpts rw 0 0
/dev/md1 /boot ext3 rw 0 0
/dev/md5 /usr/local ext3 rw 0 0
/dev/md6 /home ext3 rw 0 0
/dev/md7 /var ext3 rw 0 0
proc /var/chroot/apache/proc proc rw 0 0
/dev/md6 /var/chroot/apache/home/www ext3 rw 0 0
/dev/md7 /var/chroot/apache/var/log/www ext3 rw 0 0
/dev/md5 /var/chroot/apache/usr/local/lib/php ext3 rw 0 0 /dev/md7
/var/chroot/apache/var/www ext3 rw 0 0 /dev/root
/var/chroot/apache/usr/lib/locale ext3 rw 0 0 /dev/md5
/var/chroot/apache/usr/local/apache/conf ext3 rw 0 0 gremo1:~#


No way to provide cat /proc/mount content of /proc/mount before. Mount
had the same output and everything seemed to be normal.

This was the mountpoint with the problem. /usr/local/apache/conf on
/var/chroot/apache/usr/local/apache/conf type none (ro,bind)


Regards,
Max

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 14:04    [from the cache]
©2003-2011 Jasper Spaans