lkml.org 
[lkml]   [2004]   [May]   [17]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    SubjectRe: i810 AGP fails to initialise (was Re: 2.6.6-mm2)
    From
    Date
    Andi Kleen <ak@suse.de> writes:

    > On Mon, May 17, 2004 at 09:49:56AM +0100, Sean Neakums wrote:
    >> Sean Neakums <sneakums@zork.net> writes:
    >>
    >> > Sean Neakums <sneakums@zork.net> writes:
    >> >
    >> >> Andi Kleen <ak@suse.de> writes:
    >> >>
    >> >>> Sean, can you double check that when you compile the AGP driver as module
    >> >>> that the 7124 PCI ID appears in modinfo intel-agp ?
    >> >>> And does the module also refuse to load ?
    >> >>
    >> >> I rebuilt with agpgart, intel-agp and i810 as modules, modprobed them,
    >> >> and it works.
    >> >
    >> > I just realised that I probably forgot to reapply the patch before
    >> > doing this test. Will check Monday. Sorry about this.
    >>
    >> Below is modinfo output. The module loads but doesn't initialise the
    >> AGP.
    >
    > Someone else reported that it worked modular at least. When you apply
    > the following patch what output do you get in the kernel log when you
    > load the module?

    Linux agpgart interface v0.100 (c) Dave Jones
    agp_intel_init
    agp_intel_probe device 7124
    no cap
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 14:03    [W:0.024 / U:0.324 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site