lkml.org 
[lkml]   [2004]   [May]   [16]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    From
    SubjectHDIO_SET_DMA failed: with nforce2 board
    Date
    I have an nforce2 based board and I cannot enable dma.

    # hdparm -i /dev/hda

    /dev/hda:

    Model=Maxtor 6Y120L0, FwRev=YAR41BW0, SerialNo=Y411HHFE
    Config={ Fixed }
    RawCHS=16383/16/63, TrkSize=0, SectSize=0, ECCbytes=57
    BuffType=DualPortCache, BuffSize=2048kB, MaxMultSect=16, MultSect=16
    CurCHS=16383/16/63, CurSects=16514064, LBA=yes, LBAsects=240119615
    IORDY=on/off, tPIO={min:120,w/IORDY:120}, tDMA={min:120,rec:120}
    PIO modes: pio0 pio1 pio2 pio3 pio4
    DMA modes: mdma0 mdma1 mdma2
    UDMA modes: udma0 udma1 udma2 udma3 udma4 udma5 *udma6
    AdvancedPM=yes: disabled (255) WriteCache=enabled
    Drive conforms to: (null):

    In my .config:
    CONFIG_BLK_DEV_IDEDMA_PCI=y
    CONFIG_IDEDMA_PCI_AUTO=y
    CONFIG_BLK_DEV_ADMA=y
    CONFIG_BLK_DEV_AMD74XX=y
    CONFIG_BLK_DEV_IDEDMA=y
    CONFIG_IDEDMA_AUTO=y

    I am running kernel 2.6.4-rc1-mm1

    What am I missing?

    Thx

    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 14:03    [W:0.022 / U:1.152 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site