lkml.org 
[lkml]   [2004]   [Mar]   [12]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: a7n8x-x & i2c
    No i dont have nothing of that enable! all debug options are disable, should a7n8x-x work with lm_sensors? sensors-detect says that dont founds any chip's in my machine... but it finds nforce2 SMBus.

    On Thu, 11 Mar 2004 16:31:35 -0800
    Greg KH <greg@kroah.com> wrote:

    > On Wed, Mar 10, 2004 at 06:50:47PM +0000, backblue wrote:
    > > Hello,
    > >
    > > I have compiled 2.6.3, with i2c suporte for my chipset "nforce2" to
    > > the board asus a7n8x-x, but, it crashes my box all the time, dont know
    > > why! But it only crashes after login and a couple of minutes
    > > working... any one know womething about this?
    >
    > What is the oops reported?
    >
    > Do you have any of the CONFIG_I2C_DEBUG_* options enabled? If so,
    > please do not, as that was causing a few oopses. All of them are fixed
    > in the latest -mm release.
    >
    > thanks,
    >
    > greg k-h
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 14:01    [W:0.021 / U:29.900 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site