[lkml]   [2003]   [Aug]   [5]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
Messages in this thread
    SubjectRe: [2.6] Perl weirdness with ext3 and HTREE
    I can take a look at it.

    Is there any way to reproduce this bug without installing the
    whole gentoo? It would be nice if I can just download some
    package to make it happen.



    On Sat, Aug 02, 2003 at 10:37:05PM +0200, Martin Schlemmer wrote:
    > Hi
    > I have mailed about this previously, but back then it was not
    > really confirmed, so I have let it be at that.
    > Anyhow, problem is that for some reason 2.5/2.6 ext3 with HTREE
    > support do not like what perl-5.8.0 does during installation.
    > It *seems* like one of the temporary files created during manpage
    > installation do not get unlinked properly, or gets into the
    > hash (this possible?) and cause issues.
    > It seems to work flawless on 2.4 still.
    > Also, to be honest, I do not have that much free time these days,
    > so if an interest in helping me/us debug this, it will be appreciated
    > if some direction in what is needed/suggestions can be given as to what
    > is required. There are a few users that experience this issue, and
    > I am sure that we can get whatever info needed.
    > A bug on our tracker is here with more (hopefully) complete info:
    > Thanks,
    > --
    > Martin Schlemmer

    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to
    More majordomo info at
    Please read the FAQ at

     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:47    [W:0.024 / U:4.828 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site