lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Apr]   [22]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: Linux 2.4.20 + SiS + Adaptec AHA-7850
    Can be you are running into some problems with irq-routing and SIS chipset. Try
    acpi-patch from sf. It worked for me.

    Regards,
    Stephan


    On Mon, 21 Apr 2003 22:38:23 -0400 (EDT)
    war <war@lucidpixels.com> wrote:

    > Does not work...
    > Boots up, probes each ID, fails, takes 15-20 sec per timeout for each ID,
    > then actually does boot after (15-20sec)*7ID for that board.
    >
    > I used same exact (SCSI-CONFIG) for VIA board, worked fine, guess there
    > are problems with IRQs or something?
    >
    > I'd send log/more information but don't feel like writing 10 pages of text
    > down to send to lkml.
    >
    >
    > -
    > To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    > the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    > More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    > Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/
    >
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:34    [W:0.020 / U:0.220 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site