lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Mar]   [15]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    From
    SubjectRe: dual AMD MP 2000+ and ASUS A7M266-D problems
    Date
    On Saturday 15 March 2003 03:59, Dale Harris wrote:
    > On Sat, Mar 15, 2003 at 11:34:29AM +0900, Bruce Harada elucidated:
    > > Have you checked your power supplies?
    >
    > Well, it's supposed to be a 400W power supply. But no, I haven't done
    > much in that area yet. I suppose I better get a P3 Kill-A-Watt:

    Did you enable "AMD 76x native power management"? Setting CONFIG_AMD_PM768=Y
    leads to the results you described for me, among others. (Mainboard is Tyan
    S2466, same chipset, AMD-760MPX). Disabling or loading as a module works fine.

    Speaking of power: my rig, with 2x Athlon XP 2000+, 1GB of ram, a GF2 GTS and
    two hds, draws about 190 watts under full load, somewhat more when the
    optical drives are active. But the most I ever registered was 211W (at the
    mains level, typical PSU efficiency is around 70%, iirc).

    MfG, Ulrich


    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:34    [W:0.021 / U:0.124 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site