lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Dec]   [31]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: [2.6.0-mm2] e100 driver hangs after period of moderate receive load
    Lennert Buytenhek wrote:
    > On Wed, Dec 31, 2003 at 07:11:10AM -0500, Jeff Garzik wrote:
    >
    >
    >>>After banging on an e100 card for about ten minutes with a ~60kpps stream,
    >>>the interface stops receiving packets. Interrupts come in once every few
    >>>seconds (from /proc/interrupts), but no packets are received anymore at
    >>>all.
    >>>Lots of slab corruption messages in the syslog that were generated during
    >>>that packet stream (see other email I sent.) Stopping the packet stream
    >>>still leaves the interface unusable. 'ifconfig eth1 down ; ifconfig eth1
    >>>up'
    >>>seems to fix things.
    >>
    >>Is NAPI enabled for this driver? The interrupt behavior seems normal
    >>for NAPI, but certainly the rest of the behavior does not...
    >
    >
    > Yes, NAPI was indeed enabled.
    >
    > I 'went back' to 2.6.1-rc1 and that seems fine now. Any patches you want
    > me to try on top of 2.6.0-mm2?


    Well, the two are vastly different, since -mm2 includes a complete
    rewrite of e100.

    Does disabling NAPI in -mm2 change anything?

    Jeff



    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:59    [W:0.024 / U:30.692 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site