[lkml]   [2003]   [Nov]   [23]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
Messages in this thread
    SubjectRe: 2.6.0-test9-mm4 (does not boot)
    On Sat, Nov 22, 2003 at 06:50:36PM +0100, Frank Dekervel wrote:
    > hello
    > something similar:
    > catting /proc/bus/pnp/devices makes my system oops, doing it twice makes my
    > system crash :p
    > the oops looks very much like the oops (also bad EIP value, also no stack
    > trace) i get on boot with the first patch (below) applied. As i already
    > mailed, i need to revert that patch to make my system boot.
    > this oops happens with all 3 patches below reverted, so i guess it'll happen
    > too with stock test9.
    > would the -mm5 pnp-fix-4.patch be worth a try ? it seems related
    > thanks,
    > greetings,
    > frank


    Thanks for the testing. I don't think pnp-fix-4.patch should affect this problem.
    I will probably be creating a blacklist for PnPBIOS systems that have this bug.
    Currently, I'm waiting to see if reading static resources has any positive affects
    on some additional systems. If not then I may switch back to the the original
    behavior. DMI information for your system would be helpful.

    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to
    More majordomo info at
    Please read the FAQ at

     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:58    [W:0.034 / U:7.036 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site