lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Oct]   [7]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: mptbase module problem on 2.6
On Tue, 07 Oct 2003 09:15:58 +0200 Roelf Schreurs <rosc@imc.nl> wrote:

| Hi
|
| I'm having trouble with the mptbase module.
| This is what I do and the error I get.
|
| xconfig - Fusion MPT device support - all is selected as modules
| make bzImage
| make modules
| ...
| CC [M] drivers/message/fusion/mptbase.o
| CC [M] drivers/message/fusion/mptscsih.o
| CC [M] drivers/message/fusion/mptctl.o
| CC drivers/message/fusion/mptbase.mod.o
| LD [M] drivers/message/fusion/mptbase.ko
| CC drivers/message/fusion/mptctl.mod.o
| LD [M] drivers/message/fusion/mptctl.ko
| CC drivers/message/fusion/mptscsih.mod.o
| LD [M] drivers/message/fusion/mptscsih.ko
| ...
| make modules_install
| ...
| depmod: mpt_register_ascqops_strings
| depmod: mpt_deregister_ascqops_strings
| depmod: *** Unresolved symbols in
| /lib/modules/2.6.0-test6/kernel/drivers/message/fusion/mptctl.ko
|
| depmod: mpt_free_fw_memory
| depmod: mpt_reset_deregister
| depmod: mpt_free_msg_frame
| depmod: mpt_register
| depmod: mpt_HardResetHandler
| depmod: mpt_put_msg_frame
| depmod: mpt_add_sge
| depmod: mpt_GetIocState
| depmod: mpt_alloc_fw_memory
| depmod: mpt_reset_register
| depmod: mpt_verify_adapter
| depmod: mpt_send_handshake_request
| depmod: mpt_deregister
| depmod: mpt_get_msg_frame
| depmod: mpt_config
| depmod: *** Unresolved symbols in
| /lib/modules/2.6.0-test6/kernel/drivers/message/fusion/mptscsih.ko
|
| depmod: mpt_adapter_find_first
| depmod: mpt_print_ioc_summary
| depmod: mpt_reset_deregister
| depmod: mpt_event_deregister
| depmod: mpt_free_msg_frame
| depmod: mpt_register
| depmod: mpt_HardResetHandler
| depmod: mpt_put_msg_frame
| depmod: mpt_v_ASCQ_TablePtr
| depmod: mpt_add_sge
| depmod: mpt_read_ioc_pg_3
| depmod: mpt_ASCQ_TableSz
| depmod: mpt_GetIocState
| depmod: mpt_adapter_find_next
| depmod: mpt_reset_register
| depmod: mpt_event_register
| depmod: mpt_ScsiOpcodesPtr
| depmod: mpt_send_handshake_request
| depmod: mpt_deregister
| depmod: mpt_get_msg_frame
| depmod: mpt_config
|
| INSTALL drivers/message/fusion/mptbase.ko
| ...
|
| mkinitrd /boot/initrd-2.6.0-test6 2.6.0-test6
| ([root@magelhaen kernel2.6]# ls -l /lib/modules/
| total 4
| drwxr-xr-x 4 root root 1024 Oct 3 19:49 2.4.18-3
| drwxr-xr-x 4 root root 1024 Oct 6 12:44 2.4.18-3debug
| drwxr-xr-x 4 root root 1024 Oct 3 19:49 2.4.18-3smp
| drwxr-xr-x 3 root root 1024 Oct 7 09:01 2.6.0-test6
| )
|
| No module mptbase found for kernel 2.6.0-test6 - This is the problem.
|
| using linux-2.6.0-test6.tar on Red Hat Linux release 7.3 (Valhalla)

Hi,

I don't see this problem in 2.6.0-test6.

Are you using the latest/current module-init-tools (and not modutils
from Linux 2.4)?

What does 'depmod -V' report?

module-init-tools are found at
http://www.kernel.org/pub/linux/kernel/people/rusty/modules/

--
~Randy
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:49    [W:0.049 / U:0.716 seconds]
©2003-2011 Jasper Spaans. Advertise on this site