lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Oct]   [10]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    From
    SubjectRe: PCMCIA CD-ROM does not work
    Date

    You were both right. With CONFIG_ISA the system does not hang when I
    plug in the PCMCIA card, but I cannot mount it later.

    What can I do then?

    Thanks for your help,

    Thom

    On Friday 10 October 2003 18:27, you wrote:
    > On Fri, Oct 10, 2003 at 05:44:30PM +0200, Thom Borton wrote:
    > > Thanks a lot, I tried the parameters
    > > ide1=0x386,0x180 pci=off
    > > and it did not work. pci=off seems to have broken quite a lot
    > > (fb, jogdial, ...). Just leaving it away and just having
    > > ide1=0x386,0x180 didn't help the CD-ROM drive either.
    >
    > Something else that needs fixing is pcmcia-cs has its exclude list
    > for the RadeonIGP bug set way too wide.
    > /etc/pcmcia/config.opts has..
    >
    > exclude port 0x380-0x3ff
    >
    > Which is bad news, as the Vaio wants port 0x386. The actual ports
    > that cause problems are 0x3b0->0x3bb and 0x3d3
    >
    > After fixing this, it detects the drive, but hangs when you try and
    > mount it.
    >
    > Dave

    --
    Thom Borton
    Switzerland

    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:49    [W:0.021 / U:181.064 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site