[lkml]   [2002]   [Jul]   [18]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
Messages in this thread
    SubjectRe: 2.5.26 hotplug failure
    On Thursday 18 July 2002 20:36, Greg KH wrote:
    > On Thu, Jul 18, 2002 at 09:50:42AM +0200, Duncan Sands wrote:
    > > I just gave 2.5.26 a whirl. The first thing I noticed was
    > > that the hotplug system didn't run the script for my usb
    > > modem...
    > >
    > > kernel: usb.c: USB disconnect on device 2
    > > kernel: hub.c: new USB device 00:0b.0-2, assigned address 4
    > > kernel: usb.c: USB device 4 (vend/prod 0x6b9/0x4061) is not claimed by
    > > any active driver. /etc/hotplug/usb.agent: ... no modules for USB product
    > > 6b9/4061/0
    > >
    > > however this works just fine with 2.4.19-rc1 and 2.5.24 (i.e. only
    > > difference is the change in kernel)...
    > But that message is from the hotplug agent, right?

    Yup, which normally (using the product id etc) works out that it needs
    to run "the script for my usb modem".

    > What kind of script used to get run, and how was it run (i.e. on network
    > interface registration, etc.)

    It was run by the hotplug system - it uploads firmware then launches the
    internet connection. The hotplug script knows to run it by looking up the
    vendor/product id in a list. Doesn't info get passed to the hotplut script via
    environment variables? Maybe they are not getting set up right...

    I'm leaving now for one month so I'm afraid it will be a while until I'll
    next be able to look at this...


    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to
    More majordomo info at
    Please read the FAQ at

     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:27    [W:0.022 / U:14.112 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site