lkml.org 
[lkml]   [2002]   [Mar]   [23]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    SubjectRe: io-apic not working on i850mv(p4)
    From
    On Sat, Mar 23, 2002 at 10:34:57PM +0100, Steffen Persvold wrote:
    > > > using 2.4.19-pre3-ac3 kernel with IO-APIC, but it seems not working to me:
    > > > 0: 5420792 XT-PIC timer
    > > ...
    > > > why gives XT-PIC instead of IO-APIC for all interrupst
    > >
    > > > Found and enabled local APIC!
    > > ...
    > > > Using local APIC timer interrupts.
    > > > calibrating APIC timer ...
    > > ...
    > >
    > > I/O APIC != local APIC; the latter is on on all CPU's since P5 (at least
    > > for Intel), I/O APIC's are usable mostly on SMP boards. Is yours SMP
    > > capable?
    > >
    >
    > I don't think so, i850 & P4 is not SMP capable (Only P4 Xeon is). Maybe
    > the kernel config is missing CONFIG_X86_UP_IOAPIC ?

    Thats true, it is not SMP capable.
    But my config contains CONFIG_X86_UP_IOAPIC=y

    So the question is that if the local APIC shoud override the
    XT-PIC routing? And if, why does not do it for me?

    So my config misses that feature or there is a bug somewhere else?

    Regards, Banai
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:22    [W:0.030 / U:58.712 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site