lkml.org 
[lkml]   [2002]   [Mar]   [2]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
SubjectRe: hdc: lost interrupt
From
Date
Yeah, I do have APIC enabled. I'm using the local APIC and the IO-apic. 
My Celeron PPGA 500 does have an apic. Could the apic be causing the
interrupt timing problems? Sorry about the double post.


On Sat, 2002-03-02 at 12:06, Derek J Witt wrote:
> yeah, I am. My celeron 500 PPGA has APIC. Oh, could the apic causing
> interrupt timing problems?
>
>
> On Sat, 2002-03-02 at 10:16, Mark Hahn wrote:
> > > losing IDE interrupts. I tried disabling multimode in makeconfig but to
> >
> > are you using the local apic?
> >
> > here are the set settings I use on my via-based machines (which are all stable):
> > CONFIG_IDE=y
> > CONFIG_BLK_DEV_IDE=y
> > CONFIG_BLK_DEV_IDEDISK=y
> > CONFIG_IDEDISK_MULTI_MODE=y
> > CONFIG_BLK_DEV_IDECD=y
> > CONFIG_BLK_DEV_IDEPCI=y
> > CONFIG_IDEPCI_SHARE_IRQ=y
> > CONFIG_BLK_DEV_IDEDMA_PCI=y
> > CONFIG_BLK_DEV_ADMA=y
> > CONFIG_IDEDMA_PCI_AUTO=y
> > CONFIG_BLK_DEV_IDEDMA=y
> > CONFIG_BLK_DEV_VIA82CXXX=y
> > CONFIG_IDEDMA_AUTO=y
> > CONFIG_BLK_DEV_IDE_MODES=y
> >
> > > Has anyone else with a Via chipset been able to boot into 2.5.x without having these interrupt problems? Any suggestions will be helpful.
> >
> > I confess I haven't ventured to use 2.5 on any machines.
> >
> >
> --
> ** Derek J Witt **
> * Email: mailto:djw@flinthills.com *
> * Home Page: http://www.flinthills.com/~djw/ *
> *** "...and on the eighth day, God met Bill Gates." - Unknown **
--
** Derek J Witt **
* Email: mailto:djw@flinthills.com *
* Home Page: http://www.flinthills.com/~djw/ *
*** "...and on the eighth day, God met Bill Gates." - Unknown **
[unhandled content-type:application/pgp-signature]
\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:24    [from the cache]
©2003-2011 Jasper Spaans. Advertise on this site