lkml.org 
[lkml]   [2002]   [Mar]   [14]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: USB-Storage in 2.4.19-pre
    On Fri, Mar 15, 2002 at 01:20:49AM +0200, Itai Nahshon wrote:
    > No go. I still get that device not responding (error=-84).
    > If I understand your patch, disabling hotplug and loading
    > usb-storage manually shoud work. It isn't. Actually
    > I believe that it never got to call hotplug.
    > usbview does not see the device.

    No the main problem is that usbmodules starts talking to the device
    before it is initialized properly by the kernel driver, causing both
    programs to get messed up, and then the device is usually in a
    uninitialized state.

    > I forgot to say. On one of those computers where I do the testing
    > I have a USB mouse - which is working just fine.

    Does that mouse work if you plug it into the same port that you are
    plugging the drive into? I have noticed a lot more errors from flaky
    hubs with the new code.

    thanks,

    greg k-h
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:25    [W:0.023 / U:32.656 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site