lkml.org 
[lkml]   [2002]   [Oct]   [2]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
Subject3ware Escalade 7500 init problems on 2.4.19
Hi there..

Just received a 3ware 7500-8 RAID card and am trying to get it installed
on a dual Athlon system with 4GB of RAM, running 2.4.19.

SCSI support and SCSI disk support are enabled.
Low level support for 3w-xxxx is enabled.
The RAID has been flashed to the latest hardware revision.
Kernel loads up fine, and gets to initializing the card, where it waits
for a while as it attempts to init and reinit, etc, the card. Ultimately,
it simply resets the card and takes the card offline. 'dmesg' reports
the following in the kernel log:

scsi0 : Found a 3ware Storage Controller at 0xc400, IRQ: 11, P-chip: 1.3
scsi0 : 3ware Storage Controller
3w-xxxx: scsi0: Unit #0: Command (0xf4d53800) timed out, resetting card.
3w-xxxx: scsi0: Unit #0: Command (0xf4d53800) timed out, resetting card.
3w-xxxx: scsi0: Reset succeeded.
3w-xxxx: scsi0: Unit #0: Command (0xf4d53800) timed out, resetting card.
scsi: device set offline - not ready or command retry failed after host reset:
host 0 channel 0 id 0 lun 0

Any ideas what the problem might be?

Ken Savage kens1835@shaw.ca
AllResearch.com

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:29    [from the cache]
©2003-2011 Jasper Spaans. Advertise on this site