lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Sep]   [24]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: AIC7xxx errors (again) with 2.4.10pre15
"Justin T. Gibbs" wrote:
>
> >Hi all,
> >
> >my software RAID1 (hda1+sda1) worked fine with the current aic7xxx driver
> >when using 2.4.10pre13, but with 2.4.10pre15 I get the old behaviour I know
> >from 2.4.9:
>
> What is your hardware configuration? A full dmesg with aic7xxx=verbose
> should be sufficient.

Here it is:

[snip]
SCSI subsystem driver Revision: 1.00
(scsi0) <Adaptec AHA-294X Ultra SCSI host adapter> found at PCI 0/11/0
(scsi0) Narrow Channel, SCSI ID=7, 16/255 SCBs
(scsi0) Downloading sequencer code... 436 instructions downloaded
scsi0 : Adaptec AHA274x/284x/294x (EISA/VLB/PCI-Fast SCSI) 5.2.4/5.2.0
<Adaptec AHA-294X Ultra SCSI host adapter>
Vendor: IBM OEM Model: 0662S12 Rev: 3 30
Type: Direct-Access ANSI SCSI revision: 02
(scsi0:0:0:0) Enabled tagged queuing, queue depth 32.
Attached scsi disk sda at scsi0, channel 0, id 0, lun 0
(scsi0:0:0:0) Sending SDTR 25/15 message.
(scsi0:0:0:0) Synchronous at 10.0 Mbyte/sec, offset 15.
SCSI device sda: 2055035 512-byte hdwr sectors (1052 MB)
sda: sda1
md: raid1 personality registered as nr 3
md: md driver 0.90.0 MAX_MD_DEVS=256, MD_SB_DISKS=27
md: Autodetecting RAID arrays.
[/snip]

Olaf
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:17    [from the cache]
©2003-2011 Jasper Spaans