[lkml]   [2001]   [Aug]   [28]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
Messages in this thread
    SubjectRe: USB UHCI broken again w/ visor
    Greg KH [] wrote:
    > On Tue, Aug 28, 2001 at 10:53:30AM -0500, Bob McElrath wrote:
    > >
    > > The behaviour of the usb-storage stuff is unchanged from 2.4.7, but the
    > > visor definitely did work with 2.4.7, where it doesn't now.
    > But the usb-storage code did change from 2.4.7-2.4.9 while the visor
    > code hasn't :)
    > So I'd try unloading the usb system (or rebooting if it's compiled into
    > the kernel), and just trying a visor sync without running the
    > usb-storage code to try to narrow down the potential problem.

    I tried the visor first, and saw this behavior. (without even insmoding
    the usb-storage driver) I tried it several times, with the same
    results. Only this morning before sending my message did I try the
    usb-storage to see if it was broken too.

    I've rmmod'ed everything and re-insmoded everything (except usb-storage)
    with the same results.

    Maybe related:
    Why would /proc/bus/usb be always empty?

    I'll reboot to 2.4.7 again when I get home tonight and try it.

    -- Bob

    Bob McElrath (
    Univ. of Wisconsin at Madison, Department of Physics
    [unhandled content-type:application/pgp-signature]
     \ /
      Last update: 2005-03-22 12:58    [W:0.034 / U:7.496 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site