lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Dec]   [17]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: 2.4.17-rc1 does not boot my Alphas
    On Sun, Dec 16, 2001 at 08:20:49PM -0500, Peter Rival wrote:
    > Michal Jaegermann wrote:
    >
    > > I just happen to have an access right now to two Alpha machines,
    > > UP1100 and UP1500, both with Nautilus chipset. Neither of these
    > > can be booted with 2.4.16 or 2.4.17rc1.
    >
    > Try again, this time adding "srmcons" to the boot flags. You're croaking
    > before we get the console set up under Linux

    Thanks. I was not aware of this flag and this is a nice tip.
    Unfortunately things lock up immediately before effects of this flag
    can be felt. Even with this I am not getting a single line from
    a kernel. I tried both on 1500 and 1100. Effects are exactly the same.

    Tommorow I will try to graft 'arch/alpha' from 2.4.13-ac8 to 2.4.17rc1
    just to see what will happen. Some changes have to be made before this
    will even compile. I see that some 'nautilus_init()' function showed up
    in 2.4.17rc1 which was not in 2.4.13-ac8. Hm....

    I did boot 2.4.13-ac8 on UP1500 but in a short order I collected an
    impressive array of "Machine checks" both "Fatal", although machine was
    still running to an extent after that, and "Correctable". If somebody
    wants to look at them I can oblige. :-) Nothing of that sort showed up
    on UP1100 with the same kerel or with older kernels I was able to boot
    on 1500.

    Michal
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:14    [W:0.054 / U:30.200 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site