lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Nov]   [24]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    From
    SubjectRe: kswapd and system response
    Date
    On Sun, 25 Nov 2001 06:48, Ahmed Masud wrote:
    > On Sat, 24 Nov 2001, Peter Jay Salzman wrote:
    > > hi there,
    > >
    > > every so often, my system (2.4.13 smp) gets really sloooooow. a typical
    <snip>
    > > this has been happening with the 2.4.13 kernel every couple of days.
    >
    > Hello
    >
    > I have experienced similar behaviour with kswapd/kupdated with 2.4.12 and
    > 2.4.13 . After much struggle, I discovered that the system had become
    > slugish and non-responsive because i was using the wrong IDE busmastering
    > and DMA drivers (VIA chipset) instead of the correct ones for my
    > motherboard (PROMISE chipset). If you are using IDE, then perhaps you have
    > something similar and are using the incorrect drivers?
    >
    > If you are indeed using IDE then suggest that you turn of busmastering all
    > together and give it another try.
    >
    > Ahmed.

    I am having the same problem with 2.4.6. I have the VIA Drivers compiled in,
    which are the correct ones for my chipset. Perhaps it is a problem with the
    VIA Drivers? I havn't tested it with anything else.



    _________________________________________________________
    Do You Yahoo!?
    Get your free @yahoo.com address at http://mail.yahoo.com

    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:13    [W:0.023 / U:215.072 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site