lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Oct]   [2]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    Subjectpartition table read incorrectly

    I seem to run into a weird problem. LVM refused to work properly,
    after a "vgscan" command "vgchange -a y" would still complain
    that things weren't consistent and I got a messages about an
    I/O error on 08:11.

    Interestingly my sdb does not have any partitions since it's one
    big PV, and fdisk agrees with me on that. However the kernel
    seems to thing I do have a partition there and as a result LVM
    seems to get somewhat confused.

    This happens with both 2.4.9-ac17 and 2.4.10-ac3. If anyone has
    any ideas on how to go about fixing this don't hestitate to ask
    me for more details.

    Wichert.

    --
    _________________________________________________________________
    / Nothing is fool-proof to a sufficiently talented fool \
    | wichert@wiggy.net http://www.liacs.nl/~wichert/ |
    | 1024D/2FA3BC2D 576E 100B 518D 2F16 36B0 2805 3CB8 9250 2FA3 BC2D |
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:03    [W:0.028 / U:3.296 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site