lkml.org 
[lkml]   [2000]   [Oct]   [20]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    From
    SubjectRE: cpia_usb cameras
    Date
    > From: John M. Flinchbaugh [mailto:glynis@butterfly.hjsoft.com]
    >
    > -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
    > Hash: SHA1
    >
    > did something change in the past 2 months to break cpia_usb cameras?

    2.4.0-test9 (and maybe test8) had some significant changes that broke
    several USB drivers, including cpia USB.

    Should be fixed in 2.4.0-test10-pre3.
    If not, please report it.
    Also, if there's a problem, please test with both of the
    uhci host controller drivers.

    ~Randy

    > the last i remember using my webcam was toward the end of august.
    > it hasn't been working with test9 or test8 i don't think.
    >
    > the device shows up just fine, the /proc/cpia/video0 is functional,
    > and i can set the camera parameters.
    >
    > none of my video apps (xawtv, v4lctl, motion 2.0) work. motion 2.0
    > blocks at what seems to be the ioctl(...VIDIOCMCAPTURE...).
    > the record light on the camera even comes on just fine.
    > i never do get a capture.
    >
    > i'm using the uhci.o driver, as usb-uhci.o loads, but trying to
    > capture sends the machine into a recurring oops of some sort.
    > scrolling way too quickly to read. power button is only recourse.
    >
    > this is of course linux 2.4.0-test9. i've been staying pretty
    > up-to-date.
    >
    > thanks.
    > - --
    > ____________________}John Flinchbaugh{______________________
    > | glynis@hjsoft.com http://www.hjsoft.com/~glynis/ |


    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 12:41    [W:0.024 / U:118.984 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site