[lkml]   [1999]   [Dec]   [19]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
Messages in this thread
    Subjectinsmoding aha152x never returns in 2.3.33

    I think the subject says it all. When I try a "modprobe aha152x", the
    prompt never returns in 2.3.33. lsmod shows the following (besides
    lots of other modules):

    aha152x 24660 (initializing)
    scsi_mod 73616 0 [aha152x]

    But this initializing never completes as to lsmod. However
    dmesg says everything is OK:
    aha152x: auto configuration: ok, detected 1 controller(s)
    aha152x0: vital data: PORTBASE=0x140, IRQ=9, SCSI ID=7,
    reconnect=disabled, parity=enabled, synchronous=disabled, delay=100,
    extended translation=disabled
    aha152x: trying software interrupt, ok.
    scsi0 : Adaptec 152x SCSI driver; $Revision: 1.7 $
    scsi : 1 host.

    So the driver itself seems satisfied whereas kmod doesn't know this.
    modutils are:

    peter@eduard:~ > depmod -V
    depmod version 2.3.8
    depmod: Can't open /lib/modules/2.3.33/modules.dep

    The last message "Can't open..." is also funny, the file exists and is
    world-readable. Maybe it's the unfinished insmoding.

    The same configuration works fine with 2.2.13.


    Peter B

    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to
    Please read the FAQ at

     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:55    [W:0.028 / U:11.136 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site