lkml.org 
[lkml]   [1997]   [Jan]   [15]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: NE2000 Module & 2.1.21
On Thu, 4 Dec 1997, Chris Y. wrote:

>
> Hi,
>
> To start off, I am using modutils-970104 and Kernel 2.1.21. When I reboot
> with the NE2000 as a module it fails to load because of this:
>
> Dec 4 01:07:13 Zeppelin insmod: /lib/modules/2.1.21/net/ne.o: unresolved
> symbol ei_open
> Dec 4 01:07:13 Zeppelin insmod: /lib/modules/2.1.21/net/ne.o: unresolved
> symbol ethdev_init
> Dec 4 01:07:13 Zeppelin insmod: /lib/modules/2.1.21/net/ne.o: unresolved
> symbol ei_debug
> Dec 4 01:07:13 Zeppelin insmod: /lib/modules/2.1.21/net/ne.o: unresolved
> symbol ei_interrupt
> Dec 4 01:07:13 Zeppelin insmod: /lib/modules/2.1.21/net/ne.o: unresolved
> symbol NS8390_init
> Dec 4 01:07:13 Zeppelin insmod: /lib/modules/2.1.21/net/ne.o: unresolved
> symbol ei_close
>
> Yet when I have it compiled into the kernel and put in, it works just
> fine.
> Dec 4 01:24:52 Zeppelin kernel: NE*000 ethercard probe at 0x300:
> 00 80 c8 25 fb a2
> Dec 4 01:24:52 Zeppelin kernel: eth0: NE2000 found at 0x300, using IRQ
> 15.
>
> So obviously this works, but I would prefer to load the card as a module.
>
> Chris
>

I've got the same problem, but (I don't know if it happens to you too)
it's all the modules who act like this. I'm using the same modules version
on a 2.1.20 cx6x86. Does anybody has this problem too ? :(

Lucian


-----
Lucian Fratila
Network Administrator of
- the Bucharest Highschool of Computer Science
- Penta Computers
- Internet Cafe
URL: http://www.lbi.ro/~lucianf <> E-mail: - lucianf@lbi.ro
Other info: finger lucianf@lbi.ro <> - lucianf@kappa.ro
RIPE HANDLE: LFV1-RIPE <> NIC HANDLE: LF730

..never believe in miracles - rely on them..


\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:38    [from the cache]
©2003-2011 Jasper Spaans