lkml.org 
[lkml]   [1996]   [Mar]   [18]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: 1.3.75 and scsi modules
    On Mon, 18 Mar 1996, Dale Scheetz wrote:
    > mount: /dev/scd0 is not a block device
    look in /proc/filesystems have you got iso9660 in there ? (it's a bad
    error message)

    > As I got this error in .57 with module scsi, it was because there was no
    > aha1542 driver loaded, and that's not the case now.
    > The following is the output from lsmod:
    >
    > Module: #pages: Used by:
    > msdos 2 1
    > fat 6 [msdos] 1
    > isofs 5 0
    > aha1542 2 0
    > scsi_mod 7 [aha1542] 1
    > ppp 5 1
    > slhc 2 [ppp] 1
    > dummy 1 0
    >
    > I am running mount-2.5. Do I need to get a newer mount? Am I missing a
    > module, or is scsi as modules still broken?
    > Any ideas will be gratefully accepted.
    >
    nope, I don't think you have the filesystem avalable, rember this mount
    used to work, and kerneld is automatic, and mount shouldent notice.

    > TIA,
    >
    > Dwarf
    Bryn
    --
    PGP key pass phrase forgoten, \ Overload -- core meltdown sequence
    again :( | initiated.
    / This space is intentionally left
    | blank, apart from this text ;-)
    \____________________________________



    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:36    [W:0.020 / U:61.164 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site